ukenru
britaniya-ocholit-tsogo-roku-grupu-posliv-velikoyi-simki-v-ukrayini

Британія очолить цього року групу послів "Великої сімки" в Україні

 • 12915 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Велика Британія цьогоріч очолить групу послів країн "Великої сімки" з підтримки України. Про це йдеться у новорічному вітанні послів G7 в Україні у Twitter, передає УНН.

"Вітаємо з Новим роком! Велика Британія, як головуюча у G7 - пишається, що цьогоріч очолить групу послів країн "Великої сімки" з підтримки України. Величезна подяка посольству США у Києві за відмінне головування у цій групі у 2020 році. Ми з нетерпінням чекаємо на чудовий 2021-й рік у тісній співпраці з нашими партнерами для підтримки України у проведенні реформ на благо всіх українців", - йдеться у повідомленні.

Дипломати зазначили, що незабаром поділяться інформацією про роль G7 і наші пріоритети на цей рік.

Як повідомляв УНН, перед Новим роком прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із послами країни "Групи семи" (G7) та Європейського Союзу. Сторони обговорили актуальні питання співпраці та плани на наступний рік, а також питання закупівлі вакцини проти COVID-19.

Вітаємо з Новим роком! Велика Британія як головуюча у G7 пишається, що цьогоріч очолить Групу послів країн Великої сімки з підтримки України. Величезна подяка @USEmbassyKyiv за відмінне головування в цій групі в 2020 році. 1/2

— G7AmbReformUA (@G7AmbReformUA) January 4, 2021

Українські Національні Новини

Політика