blokada-polskykh-pereviznykiv-ponad-3-tysiachi-vantazhivok-zastriahly-na-kordoni

Блокада польських перевізників: понад 3 тисячі вантажівок застрягли на кордоні

 • 35786 переглядiв

Близько 3300 вантажівок стоять у черзі на польській стороні в напрямку кордону з Україною, з найбільшими затримками на пунктах пропуску "Шегині" та "Рава-Руська" через блокаду польськими перевізниками

У чергах на території Польщі в бік кордону з Україною станом на ранок п'ятниці на тлі блокади польських перевізників сьогодні перебуває близько 3,3 тис. вантажівок. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Блокування руху на чотирьох напрямках продовжується. Станом на ранок, за інформацією, яку ми маємо від польських колег, у чергах на території Польщі в бік України перебуває десь близько 3 300 вантажних транспортних засобів

- розповів Демченко.

За його словами, найбільші черги навпроти пункту пропуску "Шегині" - 1200 вантажівок та "Рава-Руська" - близько 850 вантажівок.

"Найбільш ускладнений рух на пункті пропуску "Ягодин" та "Рава-Руська", - сказав Демченко.

Доповнення

Україна та Польща домовилися розблокувати пункт пропуску "Угринів-Долгобичув" для порожніх вантажівок та створити в системі "єЧерга" окремі паси для порожніх транспортних засобів на пунктах пропуску "Ягодин-Дорогуськ" та "Краківець-Корчова".

Протест польських перевізників розпочався 6 листопада, спочатку на трьох пунктах пропуску. Згодом протест розширили на четвертий ПП.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині в окупації критична ситуація в медицині - ОВА

     • 33503 переглядiв