ukenru
biznesu-planuyut-zaminiti-pozhezhni-perevirki-strakhuvannyam-rizikiv-kogo-torknetsya

Бізнесу планують замінити пожежні перевірки страхуванням ризиків: кого торкнеться

 • 183313 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Верховній Раді рекомендували ухвалити законопроєкт №3361, який дозволить замінити пожежні перевірки страхуванням ризиків для підприємств з середнім та незначним ризиком пожежної небезпеки, за підсумками засідання податкового комітету повідомив його очільник, народний депутат Данило Гетманцев у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні ми зробили суттєвий крок до дерегуляції бізнесу щодо заміни славнозвісних перевірок пожежників страхуванням ризиків підприємств з середнім та не високим ризиком пожежної небезпеки", - зауважив Гетманцев.

Деталі

Нардеп повідомив, що комітет рекомендував ухвалити законопроєкт №3361 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перших кроків дерегуляції бізнесу шляхом страхування цивільної відповідальності у другому читанні та в цілому з необхідними техніко-юридичними поправками.

"Законопроєкт передбачає звільнення підприємства із середнім та/або незначним ступенем ризику від проведення планових перевірок техногенної та пожежної безпеки за наявності полісу страхування відповідальності", - додав він.

Доповнення

Бізнес звільнили від штрафів за прострочення фінзвітності на час воєнного стану.

Українські Національні Новини

Економіка