biznesmen-polishchuk-poiasnyv-chomu-podav-pozov-proty-arma-pro-zakhyst-chesti-y-hidnosti

Бізнесмен Поліщук пояснив, чому подав позов проти АРМА про захист честі й гідності

 • 51711 переглядiв

Бізнесмен Поліщук пояснив, чому подав позов проти АРМА про захист честі й гідності.

Український бізнесмен, власник торгово-розважального та бізнес-центру "Гулівер" подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти АРМА через заяву керівника агентства Олени Думи про наявність у нього та його дружини "тісних стосунків з кремлівською верхівкою", пише УНН.

"Під час круглого столу Олена Дума - голова Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) - публічно заявила, що я та моя дружина маємо "тісні стосунки з кремлівською верхівкою", а також, що моя дружина є нібито племінницею дружини мєдвєдєва. Ця інформація є абсолютно видуманою та неправдивою", - заявив Поліщук в ексклюзивному коментарі УНН.

За його словами, після консультації з юристами було ухвалено рішення готувати позов про захист честі, гідності та ділової репутації й звертатися до суду з вимогою спростувати цю інформацію.

Також Поліщук повідомив, що оскільки цю заяву Олена Дума зробила публічно під час круглого столу, організованого видавництвом "Юридична практика", спростування має бути також публічним з розміщенням на ресурсах вказаного видавництва.

"Інформація про зв’язки з кремлівською верхівкою не лише видумана, вона ще й негативно впливає на мою ділову репутацію і ділову репутацію моєї дружини", - додав власник "Гуліверу".

Юристи Віктора Поліщука у коментарі УНН додали, що Олена Дума не просто повідомила неправдиву інформацію про Віктора Поліщука та його дружину Лілію Різву, а під час свого виступу акцентувала на цій інформації.

"Перед викладенням зазначеної інформації голова АРМА Олена Дума не просто здійснює виклад фактичних тверджень, а здійснює на ньому акцент "я маю, до речі, сказати про те, що…", таким чином свідомо спрямовуючи інтерес слухача на цій інформації", - вказав юрист.

Нагадаємо

Раніше стало відомо, що бізнесмен Віктор Поліщук звернувся до Шевченківського районного суду з позовом до АРМА про захист честі, гідності та ділової репутації.

Додамо

На початку червня Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання Офісу Генпрокурора і дозволив передачу комплексу "Гулівер" в управління АРМА. Однак, представники "Гуліверу" заявляють, що таке рішення грубо порушує процесуальні та матеріальні норми права та фактично означає захоплення бізнесу за сприяння правоохоронних та силових органів.

Поки що невідомо, як ця ситуація буде розвиватися далі, адже представники компанії-власника комплексу в судах доводять безпідставність та незаконність такого рішення.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30032 переглядiв