ukenru
biznes-pid-raketamy-odeshchyna-zmohla-vyity-na-dovoiennyi-riven

Бізнес під ракетами: Одещина змогла вийти на довоєнний рівень

 • 41079 переглядiв

Бізнес Одещини зміг відновитися на 80% через три місяці після початку повномасштабного вторгнення рф. Завдяки заходам підтримки з боку обласної адміністрації перевищені навіть деякі довоєнні показники.

Через три місяці після початку повномасштабного вторгнення бізнес Одещини зміг відновитися на 80%. Зараз перевищені навіть деякі довоєнні показники. Про це в ефірі "Перший міський. Одеса" розповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обладміністрації Олексій Дмитренко, передає УНН.

За його словами, попри всі труднощі, бізнес активність на Одещині розвивається.

"Одеська облдержадміністрація максимально надає допомогу у вирішенні будь-яких питань. Ми намагаємося підтримувати бізнес по усім напрямкам – будь це бронювання для критично важливих підприємств або видача перепусток у комендантську годину для того, щоб бізнес міг працювати і забезпечувати критично важливі напрямки. Ми всебічно намагаємося сприяти реалізації урядових програм, спрямованих на розвиток бізнесу існуючого та новоствореного. Ми розуміємо, що кожен новий бізнес – це податки, і це – нова відсіч для підступного ворога", - сказав він.

Нагадаємо

Понад 160 захисників, працівників рятувальних і правоохоронних служб Одещини скористалися безвідсотковим кредитом на 20 років для придбання нового житла.

Лілія Подоляк

Війна