bilshe-ne-zalizna-liudyna-robert-dauni-molodshyi-povernetsia-do-kinovsesvitu-marvel

Більше не "залізна людина": Роберт Дауні-молодший повернеться до кіновсесвіту Marvel

 • 16055 переглядiв

Актор зіграє Доктора Дума у фільмах 'Месники: Судний день' та 'Месники: Таємні війни'. Його повернення до кіновсесвіту Marvel стало сюрпризом для фанатів після смерті персонажа Тоні Старка у попередньому фільмі.

Американський актор Роберт Дауні-молодший знову зніматиметься у фільмах кіновсесвіту Marvel. Цього разу він гратиме лиходія. Про це стало відомо під час Comic Con у Сан-Дієго, що у США, пише УНН.

Деталі

Актор приголомшив публіку, зʼявившись на сцені фестивалю Comic-Con у Сан-Дієго і знявши маску Доктора Дума. Його зустріли оваціями й вигуками.

Нова маска, те саме завдання

- йдеться у дописі від Marvel.

Доповнення

Як пише BBC, Роберт Дауні-молодший повернеться у фільмі "Месники: Судний день" (Avengers: Doomsday), вихід якого запланований на травень 2026 року.

А через рік глядачі зможуть побачити його в стрічці "Месники: Таємні війни" (Avengers: Secret Wars).

5 найочікуваніших кінопрем'єр, які не можна пропустити у серпні: що подивитись28.07.24, 17:10

Довідково

У кіновсесвіті Marvel Роберт Дауні — молодший грав "Залізну людину" Тоні Старка. Однак у фільмі "Месники: Завершення" (2019) його персонаж загинув, тож повернення актора стало для фанатів величезним сюрпризом.

Доктор Дум це вигаданий суперзлодій американських коміксів Marvel, персонаж дебютував у коміксі "Фантастична четвірка" №5 (липень 1962). 

Він є правителем вигаданої держави Латверія. Дум зазвичай зображається як запеклий ворог "Фантастичної четвірки", хоча він також вступав у конфлікт з іншими супергероями всесвіту, як-от Людина-павук, Залізна людина, Чорна пантера, Доктор Стрендж, Люди Ікс, Месники та Супермен.

Нагадаємо

Marvel Studios випустила перший тизер нового фільму "Капітан Америка: Прекрасний новий світ" (Captain America: Brave New World), в якому вперше головну роль легендарного супергероя виконає Кріс Еванс, а Ентоні Макі.

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Рейтинг Камали Гарріс зріс до 43% – ЗМІ

 • 17648 переглядiв

Україна підготує мирний план до листопада - Зеленський

 • 73523 переглядiв