biitsi-rdk-vymahaiut-vid-mistsevoi-vlady-evakuiuvaty-meshkantsiv-bielhorodskoi-ta-kurskoi-oblastei

Бійці РДК вимагають від місцевої влади евакуювати мешканців бєлгородської та курської областей

 • 24797 переглядiв

Російські добровольчі загони вимагають від губернаторів Курської та Бєлгородської областей евакуювати цивільне населення із зони бойових дій, оскільки вони планують продовжити масові страйки на території цих регіонів.

Легіон "Свобода росії", російській добровольчий корпус та Сибірський батальйон вимагають від губернаторів курської та бєлгородської областей Романа Старовойта та В'ячеслава Гладкова евакуювати цивільних з зони бойових дій. про це йдеться у спільному зверненні бійців, яке оприлюднив Легіон, пише УНН.

Деталі 

Бійці наголошують, що планують продовжити завдання масованих ударів по території бєлгородської та курської областей. 

Ми закликаємо уповноважених осіб цих областей, насамперед губернатора курської області романа старовойта та губернатора білгородської області в'ячеслава гладкова негайно оголосити евакуацію з усієї території вищезгаданих областей та без зволікання евакуювати цивільних

 - йдеться в заяві бійців трьох підрозділів. 

Вони наголошують, що мирні мешканці не повинні страждати від війни, і будь-які жертви у процесі бойових дій будуть на совісті Старовойта та Гладкова.

Не можна впливати на те, чого не існує: Подоляк розповів, чи вплинуть рейди російських добровольців на вибори путіна14.03.24, 11:46

Військові закликали губернаторів припинити виконувати злочинні накази кремля та не перешкоджати евакуації мирних громадян із зони бойових дій, які самі вже вирішили залишити свої будинки та рятувати життя своїх сімей.

Операція зі звільнення курської та бєлгородської областей продовжуватиметься до досягнення всіх поставлених цілей

- наголошують бійці. 

Нагадаємо

Сьогодні у Російському добровольчому корпусі заявили, що добровольці планують відкрити вогонь по військових цілях росії на території бєлгородської та курської областей. Вони закликали місцевих жителів евакуюватися.

У російському бєлгороді пролунали вибухи.  Зокрема, жителі бєлгорода повідомляють про гучний вибух в районі вокзалу. Перед цим у місті була оголошена  ракетна небезпека.

У Легіоні "Свобода Росії" планують "похід на москву" - ЗМІ13.03.24, 21:32

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

На Сумщині прикордонники збили запущений росіянами "шахед"

 • 30180 переглядiв