bezuhlu-znialy-z-posady-holovy-pidkomitetu-v-komiteti-z-natsbezpeky

Безуглу зняли з посади голови підкомітету в комітеті з нацбезпеки

 • 12089 переглядiв

Народний депутат Мар'яна Безугла була відкликана з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Народну депутатку Мар’яну Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю. Про це сама Безугла заявила у своєму Facebook, передає УНН.

Деталі

Депутатка заявила, що її зняли з посади у відповідь "на правду про проблеми в ЗСУ та звернення військових".

Реакцією Комітету на правду про проблеми в ЗСУ та звернення військових сьогодні стало голосування щодо мого зняття з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю. Тези: не можна дискредитувати військове керівництво, скоро комбригів будуть знімати через Фейсбук і т.д

- йдеться в дописі Безуглої.

Вона також заявила, що "комітету в нас практично не існує". Як запевняє народна обраниця всі "підкомітети" в абсолютній більшості навіть не мають засідань, не кажучи вже про рішення.

А втім, вона додала, що попри рішення про відкликання з однієї з посад, вона лишається заступницею голови комітету.

Я залишаюсь заступницею голови Комітету, членом комітету та народним депутатом України. Справа не у візитках, справа у справах

- підсумувала Безугла.

Доповнення

Народна депутатка Ірина Геращенко заявила, що Безуглу відкликали за ініціативи Ірини Фріз. Вона також заявила, що Мар'яну Безуглу не можуть позбавити посади заступниці глави комітету.

Щодо відкликання Безуглої з поста заступниці глави комітету, то Офіс блокує це рішення й керівництво ВР не виносить цю постанову в залу

- пояснила Геращенко.

Контекст

Останнім часом народна депутатка Маряна Безугла активно критикує військове командування.

Зокрема, в днями вона  Мар'яна Безугла опублікувала пост з критикою дій головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, в якому заявила, що він нібито згоден підписати режим припинення вогню з рф.  

Нагадаємо

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань на Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Вона звинуватила Сирського у нібито перешкоджанні її депутатської діяльності. 

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі