ben-afflek-kupuie-osobniak-za-205-mln-na-tli-kryzy-u-vidnosynakh-iz-dzhennifer-lopes

Бен Аффлек купує особняк за $20,5 млн, на тлі кризи у відносинах із Дженніфер Лопес

 • 39656 переглядiв

Бен Аффлек придбав будинок у Лос-Анджелесі за $20,5 млн після виїзду зі спільного з Дженніфер Лопес особняка. Це вказує на кризу у стосунках пари та можливе розлучення.

Бен Аффлек купив будинок у Лос-Анджелесі, в якому раніше жив онук австралійського бізнесмена Руперта Мердока. Нову нерухомість актор придбав після того, як залишив особняк, який він ділив із Дженніфер Лопес у Беверлі-Хіллз. Це ознака очевидної кризи у відносинах зіркової пари, яка може закінчитися розлученням, вважають оглядачі низки видань.

Пише УНН із посиланням на іспанський журнал ¡Hola! та видання TMZ.

Деталі

Актор Бен Аффлек придбав будинок за 20,5 мільйонів доларів США. Нерухомість розташована в Брентвуді, Лос-Анджелес, де раніше жив онук австралійського бізнесмена Руперта Мердока, пише TMZ.

Будинок був побудований в 1940 році архітектором Кліффом Меєм і має п'ять спалень, п'ять ванних кімнат і 6 200 квадратних метрів житлової площі.

Вийшов трейлер фільму "Джокер 2" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою, які співають23.07.24, 21:48

Слід нагадати, що особняк, в якому Аффлек жив з Дженніфер Лопес, був куплений лише минулого року за 61 мільйон доларів, а після чуток про розставання пари, в яких було доведено, що вони не живуть разом, будинок у у Беверлі-Хіллз виставили на продаж: за 68 мільйонів доларів.

Контекст

Для Дженніфер Лопес (55 років) і Бена Аффлека (51) продовжуються складні часи: їхні стосунки не в найкращому стані і все вказує на те, що розлучення ось-ось відбудеться.

За останні тижні відбулося багато рухів, які підживлюють чутки про кризу: окремі відпустки, продаж спільного будинку, день народження наодинці.

Першими, за майже 200 років, жінками-учасницями Garrick Club стануть акторки Джуді Денч і Шан Філліпс02.07.24, 16:04

Багато хто вважає, що придбання будинку Аффлеком є остаточним доказом того, що його шлюб з Лопес повністю закінчився. Однак можливо, це лише підтверджує те, що сказало джерело, близьке до пари: "Вони погодилися, що краще дати час для щоб дізнатися, чого вони дійсно хочуть" - пише Hola.

Тим часом Лопес, яка була помічена в пошуках житла в Лос-Анджелесі, нещодавно продала пентхаус в Нью-Йорку за 25 мільйонів доларів, при цьому все ще володіючи будинком в Хемптоні, за який вона заплатила 10 мільйонів доларів більше десяти років тому, інформує TMZ.

Нагадаємо

Раніше УНН передавав, що Дженніфер Лопес вирішила провести День пам'яті без свого чоловіка Бена Аффлека, - 54-річну суперзірку бачили, коли вона приїхала до друзів у Беверлі-Хіллз.

Також Бен Аффлек був сфотографований на виході з окремого будинку в Брентвуді, Лос-Анджелес, підживлюючи чутки про можливе розлучення з Дженніфер Лопес.

Популярні

Новини по темі