barbi-bye-rekordi-u-prokati-drugiy-vikend-pidryad

"Барбі" б’є рекорди у прокаті другий вікенд підряд

 • 960813 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Кінострічки «Барбі» та «Оппенгеймер» другий вікенд залишаються найкасовішими фільмами у світі, а їх прокат допомагає кінотеатрм триматись на плаву після скорочення прибутків після пандемії COVID. Про це повідомляє Axios, пише УНН.

Деталі

«Барбі» продовжує залишатися найкращим фільмом у світі другий вікенд поспіль, зібравши понад 122 мільйони доларів за межами США, а в другий вікенд світові збори сягнули 215 мільйонів доларів. На сьогодні рожева комедія заробила майже 775 мільйонів у світовому прокаті, що робить її одним з найкасовіших фільмів року.

Продажі квитків на «Барбі» впали лише на 32% у світовому прокаті у другий вікенд порівняно з дебютним вікендом, що є значно вищим за середній показник.

Як повідомляє видання, «Барбі» стала найпопулярнішим фільмом на 57 ринках за підсумками вікенду, з винятково високими продажами у другий вікенд в Європі та Китаї.

Тим часом «Оппенгеймер» Крістофера Нолана посів друге місце у світовому кінопрокаті на минулих вихідних, зібравши 118 мільйонів доларів по всьому світу. З них 46 мільйонів доларів надійшло від продажу квитків у Північній Америці. Загалом касовий збір перевищив 400 мільйонів доларів.

Доповнення

«Барбі» та «Оппенгеймер» відіграли вирішальну роль у поверненні кінотеатрам такого необхідного імпульсу після пандемії, але проблеми залишаються, зазначає видання.

Фільм "Барбі", виробництво якого коштувало близько 150 мільйонів доларів, став поштовхом до створення нових фільмів за мотивами іграшок від компанії Mattel, яка виробляє ляльок Барбі.

Компанія Mattel має в розробці 45 фільмів, заснованих на іграшках, права на які вона має, у тому числі кілька вже анонсованих франшиз, таких як "Кишенькова лялька Поллі", "Гарячі колеса" та "Томас - танковий двигун".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "20 днів у Маріуполі" вийшов у американський прокат

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Барбі" б’є рекорди у прокаті другий вікенд підряд

     • 960813 переглядiв

    До Польщі на ремонт прибули танки Leopard з України

     • 315175 переглядiв

    Китай обмежує експорт обладнання для дронів

     • 410485 переглядiв