aviatsiya-sil-oboroni-zavdala-12-udariv-po-rayonakh-zoseredzhennya-voroga-genshtab-zsu

Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження ворога - Генштаб ЗСУ

 • 546128 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Передає УНН з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України.

Цитата

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів", - повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Деталі

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, позицію зенітно-ракетного комплексу, а також 3 інших важливих об’єкти противника", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Також протягом минулої доби противник завдав чергового масованого ракетного удару по території України. Було здійснено пуски 106 ракет, зокрема по цивільній інфраструктурі.

"Під час нього ворог застосував 32 зенітних керованих ракети С-300, та 74 крилатих ракети повітряного і морського базування, 61 з яких знищено нашими захисниками", - заявили у Генеральному штабі Збройних сил України.

За даними "російські окупанти завдали 59 авіаційних ударів, 28 з них із застосуванням БпЛА типу «Шахед-136». 22 дрони збито. Також противник здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    путін не хоче прямого конфлікту з НАТО - ISW

     • 742478 переглядiв