atesh-otrymav-novi-rozviddani-pro-shtab-armii-rf-u-sevastopoli-shcho-vidomo

"АТЕШ" отримав нові розвіддані про штаб армії рф у Севастополі: що відомо

 • 34818 переглядiв

Рух "АТЕШ" повідомив, що розвідав штаб 810-ї окремої бригади морської піхоти рф у тимчасово окупованому Севастополі в Криму. Об’єкт добре охороняється,є подвійні бетонні паркани зі спіралями Бруно, посилені патрулі на КПП та по периметру, пише УНН.

Наш агент провів розвідку штабу і самої військової частини 13 140 (810-а окрема гвардійська бригада морської піхоти) у Севастополі. Активність особового складу висока як біля військової частини, і біля неї. Також велика кількість військової техніки як автомобільної, так і бронетехніки, а також цивільної належить окупантам,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Також повідомляється, що цей об'єкт добре охороняється, є подвійні бетонні паркани зі спіралями Бруно, посилені патрулі на КПП та по периметру. Саме підрозділи 810-ї бригади військ росії зазнали значних втрат під час війни проти України.

За інформацією джерел підпілля в бригаді, після початку українського наступу на лівобережжі Херсонської області в бригаді спостерігається велика кількість 200-х та 300-х. Тоді як командування не справляється з доукомплектацією підрозділу та не може провести заплановану ротацію, що призводить до невдоволення серед рядового складу та відмови брати участь у бойових діях.

"Атеш" зазначив, що проводить розвідку всіх військових об'єктів російських військ та передає зібрану інформацію Силам оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готуються відбивати прихід Сил оборони": "АТЕШ" фіксує ворожі вантажівки з "зубами дракона" у Криму

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі