ataka-rf-po-zaliznytsi-na-kharkivshchyni-remont-urazhenykh-dilianok-prodovzhuietsia-ale-rukh-vzhe-vidkryto

Атака рф по залізниці на Харківщині: ремонт уражених ділянок продовжується, але рух вже відкрито

 • 46427 переглядiв

Укрзалізниця повідомляє про відновлення руху після нічної атаки на залізницю в Харківській області. Поїзди з Краматорська прибудуть до Києва опівночі, пасажирів розвозитимуть автобусами.

Ремонт уражених залізничних ділянок на Харківщині продовжується, але рух вже відкрито. Обидва поїзди з Краматорська прибудуть до Києва в районі опівночі. Про це повідомляє "Укрзалізниця", передає УНН.

"Залізничники продовжують ремонт уражених ділянок на Харківщині, але рух вже відкрито. B результаті спричинених обстрілами затримок, обидва поїзди з Краматорська прибудуть до Києва в районі опівночі. Розвозку по місту в комендантську годину забезпечимо автобусами", - повідомили в "УЗ".

Також через запізнення поїзда №63/111 Ізюм, Харків – Львів затримується поїзд №816 Львів – Рахів для пересадки групи пасажирів.

Всі відхилення від графіку можна подивитися в онлайн-режимі.

Нагадаємо

Російські війська вночі атакували залізницю у Харківській області, поранено 4 людей, є пошкодження. Рух частини поїздів відновлено, але деякі рейси затримуються, залізничники організовують пересадки пасажирів.

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у жінки виявили лептоспіроз: що відомо

 • 14979 переглядiв