ukenru
aryeva-obikrali-na-kiyivskomu-zaliznichnomu-vokzali

Ар’єва обікрали на київському залізничному вокзалі

 • 13912 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У голови української делегації в ПАРЄ, народного депутата Володимира Ар’єва на залізничному вокзалі у Києві вкрали гаманець. Про це він повідомив на свої сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вже потрапила в мережу історія, як на київському вокзалі моя сумка стала на гаманець легшою. То було не пограбування, а робота професійних кишенькових злодіїв. Заяву в поліцію я не робив, бо мусив сідати на потяг і їхати у Вінницю. Але після інформації в мережі мені почали писати в приват інші постраждалі", - написав Ар’єв.

Він констатував, що на київському вокзалі крадіжки стали масовим явищем.

"Або гроші витягають з сумок – причому так миттєво і професійно, що людина навіть не встигає зрозуміти, як відкрили її сумку – або група ромів оточує когось і просто відбирає гроші та цінні речі", - зазначив він.

При цьому, він зазначив, що затримання грабіжників і передача поліції, "ні до чого не призводить".

"Доказів при ній немає, і свої права вокзальні злочинці знають добре і без адвоката", - додав Ар’єв.

У зв’язку з цим він звернувся до Нацполіції Києва: "Антикримінальний рейд на вокзалі не просто на часі - на вчора".

А також закликав Нацполіцію Києва і Укрзалізницю скоординувати роботу:

"Скоординуйтеся і встановіть нарешті достатню кількість якісних камер відеоспостереження з можливістю деталізації, щоб грабіжників і щипачів можна було ідентифікувати і ловити на гарячому та притягати до кримінальної відповідальності".

Ар’єв вказав, що місце грабунку — Південний вокзал. Він порадив намагатися не ходити поодинці і попередив, що місце роботи кишенькових злодіїв — ескалатор на Центральному вокзалі і вихід з переходів на платформи.

"Особливо зранку, коли люди сонні і втрачають пильність. Раджу не просто триматися за сумку з гаманцем, а у прямому сенсі дивитися на неї - "працюють" фахівці", - додав він.

Нагадаємо, у січні у Міністерстві інфраструктури обіцяли, що для боротьби з крадіжками на Центральному залізничному вокзалі у Києві з'явиться сервісна служба Національної поліції, буде встановлено сотню відеокамер, а також залучатимуть понад 50 бійців спецпідрозділу "ТОР" Департаменту патрульної поліції України.

Також нагадаємо, що викрили сімох поліцейських, які прикривали злодіїв на залізничному вокзалі у Києві.

Українські Національні Новини

Політика