armiia-rf-vnochi-spriamuvala-udar-na-enerhetychnu-infrastrukturu-odeshchyny

Армія рф вночі спрямувала удар на енергетичну інфраструктуру Одещини

 • 44068 переглядiв

російська армія вночі атакувала енергетичну інфраструктуру Одеської області за допомогою безпілотників, але всі 4 дрони були збиті українськими Силами оборони.

Вночі ворог атакував дронами Одещину, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Українська військові збили всі 4 дрони. У Силах оборони півдня повідомили деталі нічної атаки, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, вночі ворог кількома хвилями ударних дронів атакував з півдня.

БпЛА типу "Shahed-131/136" з тимчасово окупованого Криму заходили як через тимчасово окуповану лівобережну Херсонщину, так і з акваторії Чорного моря.

13 БпЛА типу "Shahed-131/136" було збито в операційній зоні Сил оборони півдня.

Перша хвиля атаки була спрямована на Запоріжжя і Дніпропетровщину. Протягом понад двохгодинної бойової роботи було збито 9 безпілотників: 2 на Дніпропетровщині і 7 в Запорізькій області. 

Як зазначається, ворог знов прокладає маршрути через житлові квартали мирних населених пунктів, внаслідок чого уламки збитих дронів спричинили пошкодження кількох приватних будинків та господарчих споруд у Запорізькому районі. Люди не постраждали.

В наступній хвилі ворог стрімко атакував Одещину, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Протягом півгодинної бойової роботи всі 4 дрони були збиті

- вказали в Силах оборони півдня. 

Українські військові збили всі 13 російських безпілотників у нічному повітряному бою05.04.24, 07:09

Популярні

Новини по темі

В окупованому Севастополі чули вибух

 • 112405 переглядiв

Ворожі сили обстріляли Миколаївщину: Немає постраждалих

 • 34737 переглядiв