armiia-rf-prodovzhuie-atakuvaty-khersonshchynu-115-obstriliv-ta-524-snariady-za-dobu

росіяни продовжують атакувати Херсонщину: 115 обстрілів та 524 снаряди за добу

 • 28903 переглядiв

Російські війська за 21 листопада обстріляли Херсонську область 115 разів, відомо про загиблого та сімох поранених людей, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

За минулу добу противник здійснив 115 обстрілів, випустивши 524 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 46 снарядів. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 7 - дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

російські військові, зі слів голови ОВА, поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлі заводу, навчального закладу, гуртожитку та магазину в Бериславському районі; офісну будівлю у Херсоні.

За даними голови Херсонської МВА Романа Мрочка, Херсонську громаду за минулу добу було обстріляно 23 рази, ворог використав для цього 121 снаряд. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Садовому, Зеленівці, Придніпровському та Комишанах. І з постраждалих троє за минулу добу було в Херсонській громаді, вказав Мрочко у Telegram.

Нагадаємо

Сили оборони у ніч на 22 листопада знищили у небі над Україною усі 14 з 14 запущених ворогом ударних дронів типу Shahed.  

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Над Житомирщиною вночі збили два російські дрони-камікадзе

 • 28383 переглядiв

На Донеччині окупанти поранили ще одну людину

 • 29435 переглядiв

Плюс ще 850: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

 • 27945 переглядiв