amerykanskyi-bank-mercury-prypynyv-obsluhovuvannia-rakhunkiv-ukrainskykh-pidpryiemtsiv

Американський банк Mercury припинив обслуговування рахунків українських підприємців

 • 32009 переглядiв

Американський банк Mercury повідомив про припинення підтримки рахунків українських підприємців. Банк більше не обслуговуватиме компанії, засновники яких мають паспорти України та ряду інших країн.

Американський банк Mercury припинив підтримку рахунків українських підприємців. Про це повідомляє засновник Petcube та TheFourthLaw.ai Ярослав Ажнюк у Facebook, передає УНН.

Детал

Українські підприємці, які співпрацюють зі США і мають рахунки у банку Mercury, отримали листи з повідомленням про припинення підтримки їх рахунків.

У повідомленні йдеться про те, що банк більше не обслуговуватиме компанії, засновники яких мають паспорти таких країн: білорусь, Куба, Іран, Північна Корея, росія, Сирія, Україна, Венесуела.

Список чудовий. Не знаю, що тут сказати

- коментує Ярослав Ажнюк.

За його словами, це не перший випадок, коли американська фінансова система створює труднощі для українців. Раніше цього року у нього виникли проблеми з переказом грошей до України з рахунку в Chase. Також у січні 2021 року фінансовий сервіс Robinhood перестав відкриватися з українських IP-адрес.

"Стійкий тренд": у Нацбанку кажуть, банки здешевлюють кредити04.07.24, 12:56

Популярні

Новини по темі

У Харківській області оголошено ракетну небезпеку

 • 32026 переглядiв

Двоє жінок постраждали від ворожого удару по Херсонщині

 • 29232 переглядiв