amerykanski-efirni-etf-zibraly-ponad-100-milioniv-dolariv-prybutku-u-period-svoho-debiutu

Американські ефірні ETF зібрали понад 100 мільйонів доларів прибутку у період свого дебюту

 • 17424 переглядiв

Біржові фонди, що інвестують в Ether, отримали $107 млн чистого притоку в дебютний день. Найбільший обсяг підписок зафіксував Ethereum Trust від BlackRock - $267 млн.

Американські біржові фонди, що безпосередньо інвестують в Ether, залучили 107 мільйонів доларів чистого притоку в перший день торгів. Пише УНН з посиланням на Bloomberg.Bitcoin.

Деталі

Американські біржові фонди, які здійснюють інвестиції в Ether, залучили загальний чистий притік коштів у розмірі 107 мільйонів доларів на перший день торгів. Це демонструє зростаючий попит на інші криптовалюти крім Bitcoin.

За даними Bloomberg, Ethereum Trust компанії BlackRock Inc. зареєстрував найбільший обсяг підписок на суму 267 мільйонів доларів, за ним слідує Bitwise Ethereum з 204 мільйонами доларів та Fidelity Ethereum Fund з 71 мільйоном доларів.

Акції на суму понад 1 мільярд доларів були продані у дев'яти ETF, які були запущені через шість місяців після того, як американські регулятори дозволили перші спотові Bitcoin ETF у США. Ці нові фонди за останній рік залучили чистий приплив понад 17 мільярдів доларів.

Ether, який є другим за популярністю цифровим активом і широко використовується для фінансових послуг на основі блокчейну, має ринкову капіталізацію, що становить менше третини від ринкової вартості Bitcoin. Це породжує прогнози про менший притік коштів порівняно з Bitcoin ETF.

Нагадаємо

На вартість криптовалют впливає низка специфічних факторів. Експертка роз'яснила, що таке халвінг і як цей фактор впливає на вартість, насамперед, біткоїна.

Популярні

Новини по темі