amerikanskiy-multimilyoner-robert-darst-zasudzheniy-do-dovichnogo-uvyaznennya-pomer-u-likarni

Американський мультимільйонер Роберт Дарст, засуджений до довічного ув'язнення, помер у лікарні

 • 30879 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Американський мультимільйонер Роберт Дарст, засуджений у жовтні 2021 року до довічного ув'язнення за вбивство, помер у віці 78 років у лікарні міста Стоктон (штат Каліфорнія). Про це з посиланням на його адвоката Чіпа Льюїса повідомила в понеділок газета The New York Times, передає УНН.

Цитата

"Дарст помер сьогодні рано вранці, перебуваючи під вартою департаменту виконання покарань Каліфорнії. Ми розуміємо, що його смерть настала з природних причин, пов'язаних з цілою низкою медичних проблем, про які ми неодноразово повідомляли в суді за останні кілька років", - цитує видання адвоката.

Деталі

За інформацією The New York Times, причиною смерті Дарста стала зупинка серця. Він помер у лікарні загального профілю Сан-Хоакін, куди його доставили з в'язниці на обстеження.

Що було раніше

У вересні 2021 року присяжні після трьох днів обговорення визнали мільйонера винним у вбивстві його близької знайомої Сюзан Берман в 2000 році. Він був засуджений до довічного ув'язнення. Пізніше мільйонер заразився коронавірусом і був підключений до ШВЛ. У жовтні прокуратура штату Нью-Йорк пред'явила звинувачення Дарсту у вбивстві дружини.

У 2015 році під час зйомок документального серіалу під назвою "Прокляття: життя і смерті Роберта Дарста" (The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst) він ненароком зізнався у скоєнні кількох вбивств. "Ну ось і все. Тебе зловили. Що я зробив? Вбив їх усіх", - сказав він, коли відійшов у ванну кімнату, не знявши з себе мікрофон.

У березні того ж року Дарст був заарештований в Новому Орлеані (штат Луїзіана). Сам він довгі роки заявляв, що не має "ні найменшого уявлення" про те, хто вбив Берман, і не знає, що сталося з його першою дружиною.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Захворів студент із Конго: у Харкові виявили випадок малярії

     • 17038 переглядiв

    В аквапарку на Хмельниччині 16 дітей отруїлися парами хлору

     • 20111 переглядiв

    У Харкові повідомили про замінування 11 ТЦ і супермаркетів

     • 14464 переглядiв

    Путін і Байден поки не планують нової розмови - Кремль

     • 18942 переглядiв