ukenru
amazon-daruie-6-000-planshetiv-ta-elektronnykh-knyh-dlia-ukrainskykh-uchniv

Amazon дарує 6 000 планшетів та електронних книг для українських учнів

 • 60181 переглядiв

Компанія Amazon передала близько 6 000 планшетів та електронних книг українським школярам у регіонах, де через війну учні вчаться дистанційно або у форматі змішаного навчання.

Amazon передав близько 6 тисяч планшетів та електронних книг для українських школярів. Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі

За інформацією, у рамках ініціативи "Laptops for Ukraine" Україна отримала 4 950 цифрових пристроїв, включаючи планшети та електронні книги. Ці пристрої будуть розподілені між десятьма областями, де учні навчаються у форматі змішаного та дистанційного навчання. Найбільше пристроїв отримають учні з Харківської, Запорізької, Херсонської та Донецької областей, де здобування знань відбувається виключно онлайн.

Крім того, компанія Amazon у рамках Коаліції девайсів передасть ще 700 девайсів.

Попри всі виклики діти мають право на якісну освіту. Якщо немає можливості навчатись офлайн — школярів треба забезпечити технікою для навчання, щоб вони не брали в батьків телефони, щоб зайти на уроки. Посилено і послідовно працюємо з міжнародними партнерами та залучаємо всі можливі ресурси, щоб дати дітям можливість нормально навчатись

 – заявив Михайло Федоров.

Безос продад 12 мільйонів акцій Amazon на суму близько 2 мільярдів доларів11.02.24, 02:24 • [views_0]

Юлія Котвицька

Суспільство