altaiskyi-krai-rf-zatopylo-cherez-rizke-poteplinnia-pid-vodoiu-sotni-prysadybnykh-dilianok

Алтайський край рф затопило через різке потепління, під водою сотні присадибних ділянок

 • 33566 переглядiв

Унаслідок різкого потепління в Алтайському краї сталася сильна повінь: понад 600 присадибних ділянок опинилися під водою, 90 будинків постраждали, 70 осіб, зокрема 22 дитини, було евакуйовано в пункти розміщення, оскільки талі води швидко затопили кілька населених пунктів.

Алтайський край росії затопило через різке потепління, під водою опинилися понад 600 присадибних ділянок. У регіоні введено режим НС. Про це УНН повідомляє з посиланням на Telegram-канал Baza.

"Занадто тепла весна стала проблемою для Алтайського краю. Талі води стрімко топлять будинки місцевих жителів: уже постраждали близько 90 будинків і 600 присадибних ділянок у дев'яти населених пунктах. Перекрито вісім ділянок доріг", - йдеться в повідомленні.

Людей довелося евакуювати: у двох пунктах розміщення зараз перебувають 70 осіб, зокрема 22 дитини. При цьому готові ще сім пунктів.

Зазначається, що найгірша ситуація в Рубцовську, Михайлівському та Шипунівському районах. Пересуватися там вийде тільки вплав. У районі Ярового земля провалилася на кілька метрів, імовірно, теж через підтоплення. У регіоні працюють оперативні групи: 234 людини і 92 одиниці техніки.

Доповнення

27 березня повідомлялося, що в рф опублікували оновлений список загиблих унаслідок нападу на підмосковний концертний зал "Крокус Сіті Холл" - з якого випливає, що кількість жертв зросла до 143 осіб.

Анна Мурашко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Маріуполі працювала ППО

     • 71099 переглядiв

    США передадуть Ізраїлю бомби та винищувачі - WP

     • 34345 переглядiв