aktor-mettiu-perri-pomer-vid-hostrykh-naslidkiv-ketaminu-roztyn

Актор Меттью Перрі помер від "гострих наслідків кетаміну" — розтин

 • 36611 переглядiв

Метью Перрі помер через гостру дію кетаміну, що призвела до його утоплення в джакузі, а основними факторами були хвороба серця та вплив наркотиків. Актор використовував кетамінову терапію для лікування психічних розладів.

Актор Меттью Перрі помер внаслідок гострої дії кетаміну, що призвело до того, що він потонув у джакузі. Про це повідомив телеканал CNN із посиланням на звіт про розтин, зроблений управлінням судово-медичної комісії Лос-Анджелеса, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що актор проходив терапію від депресії та тривоги шляхом введення кетаміну в кровотік.

За даними експертизи, кетамін в організмі Перрі спричинив надмірну стимуляцію серцево-судинної системи і пригнічення дихання. Чинниками, які спричинили смерть, були утоплення, ішемічна хвороба серця і вплив бупренорфіну (цей препарат застосовують, щоб наркозалежні відвикали від опіоїдів).

Але розтин приписав його смерть насамперед "гострому впливу кетаміну". Кетамін — це потужний анестетик, який стає дедалі популярнішим як альтернативна терапія для депресії, тривоги, посттравматичного стресового розладу та інших проблем психічного здоров’я, які важко вилікувати. Його також використовують для відпочинку.

У звіті про розтин сказано, що Перрі отримував інфузійну терапію кетаміном, але кетамін у його організмі міг бути не під час останнього відомого сеансу терапії, який відбувся приблизно за півтора тижні до його смерті.

При високих рівнях кетаміну, виявлених у його посмертних зразках крові, основні летальні наслідки були б як від серцево-судинної гіперстимуляції, так і від пригнічення дихання

йдеться у звіті про розтин.

Було зазначено, що дослідники знайшли в крові Перрі рівень кетаміну, еквівалентний кількості, яка буде використана під час загальної анестезії.

Меттью Перрі знайшли мертвим в гідромасажній ванні у власному будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня. Йому було 54 роки.

У Лос-Анджелесі на закритій церемонії попрощались з Меттью Перрі04.11.23, 12:31 • [views_1734615]

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Київ рухаються ще дві групи БПЛА з Чернігівщини – Кличко

     • 98999 переглядiв

    У Києві лунають вибухи, працює ППО

     • 130365 переглядiв