ukenru
afera-z-maynom-natsgvardiyi-za-mikitasya-vnesli-zastavu-u-80-mln-grn

Афера з майном Нацгвардії: за Микитася внесли заставу у 80 млн грн

 • 11952 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. За народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася, якого підозрюють в організації заволодіння майном Національної гвардії, внесли заставу у 80 млн грн. Про це журналісту УНН повідомив його адвокат Павло Козлов.

"Так, внесли 80 млн грн застави вчора. Сьогодні зранку були подані документи, тому очікується, що він десь після 14:00-15:00 буде звільнений із СІЗО", - сказав Козлов.

Адвокат також розповів, що заставу за Микитася внесли його близькі родичі.

Як повідомляв УНН, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду у закритому режимі завершила розгляд скарги САП на запобіжний захід для колишнього народного депутата Максима Микитася. Відповідно до рішення, екснардепа взято під варту, а сума застави визначена у розмірі 80 млн грн.

Додамо, що за Микитася вже вносили заставу, у 5,5 млн грн, після того, як Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у 5,5 млн грн.

Нагадаємо, екснардепу повідомили про підозру в організації заволодіння чужим майном у жовтні.

Раніше, у травні, про підозру у вчиненні злочину повідомлено екскомандувачу Нацгвардії, гендиректору компанії-забудовника та оцінювачу. В липні коло підозрюваних поповнилося виконавчим директором компанії-забудовника.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП