afera-z-maynom-natsgvardiyi-sud-zbilshiv-rozmir-zastavi-mayborodi

Афера з майном Нацгвардії: суд збільшив розмір застави Майбороді

 • 12378 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду збільшила розмір застави до 2 млн грн керівнику ТОВ "Укрбуд Девелопмент" Олегу Майбороді, якого підозрюють у махінаціях із житлом для Нацгвардії. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

Так, суд розглянув апеляційні скарги прокурора та захисника на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 7 лютого 2020 року, якою до підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 500 276 грн.

"За результатами судового розгляду, суд постановив апеляційну скаргу захисника повернути, а апеляційну скаргу прокурора частково задовольнити та обрати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 2 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд продовжив запобіжний захід у вигляді покладених обов’язків на керівника ТОВ "Укрбуд Девелопмент" Олега Майбороду, якого підозрюють у махінаціях із житлом для Нацгвардії.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили трьом особам про підозру у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії на 81,64 млн. грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Китайці рятуються від коронавірусу алкоголем - ЗМІ

     • 42516 переглядiв

    На Львівщині батько застрелив сина з рушниці

     • 17154 переглядiв

    За добу у Києві в ДТП постраждало 13 людей

     • 20476 переглядiв

    Помпео зробив сильну заяву щодо Криму

     • 19191 переглядiв