ukenru
54-richnyi-cholovik-zahynuv-pid-potiahom-pid-chas-perekhodu-kolii-na-kyivshchyni

54-річний чоловік загинув під потягом під час переходу колії на Київщині

 • 22593 переглядiв

54-річний чоловік загинув, потрапивши під потяг, коли переходив залізничні колії у Броварському районі Київської області.

У Броварському районі під колеса потяга потрапив чоловік, який перетинав залізничну колію. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Про це повідомила поліція Київщини, пише УНН.

Деталі

22 квітня близько 21:00 на станції "Бобрик" потяг збив чоловіка, який переходив залізничні колії з велосипедом у руках. Машиніст використовував гудок та намагався зупинити потяг за допомогою екстреного гальмування, однак запобігти трагедії не вдалося.

54-річний житель села Рудня загинув на місці від отриманих травм.

За фактом події слідчі ведуть досудове розслідування по ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Нагадаємо

Жінка, яка сиділа на залізничній колії, була смертельно травмована пасажирським потягом "Львів-Харків" поблизу станції Тарасівка Фастівського району Київської області 9 квітня.

Водієві BMW, який на смерть збив жінку та травмував чоловіка у столиці, повідомлено про підозру22.04.24, 17:13 • [views_0]