53-liudei-postrazhdaly-vnaslidok-raketnoi-ataky-rf-na-kyiv

53 людей постраждали внаслідок ракетної атаки рф на Київ - Кличко

 • 34535 переглядiв

В результаті нічного ракетного удару рф по Києву 53 людини отримали поранення і було завдано значної шкоди інфраструктурі, включаючи лікарню, багатоквартирний житловий будинок і водопровідну мережу

Внаслідок нічної ракетної атаки російських військ на Київ постраждали 53 людини, у Дніпровському районі через падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги є пошкодження водопровідної мережі, також падіння ракети, попередньо, було на територію лікарні, повідомив у середу мер Києва Віталій Кличко, пише УНН.

Загалом в результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, у тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям

- написав Кличко у Telegram.

Деталі

Зі слів мера, у Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.

Також під час нічної атаки на столицю, за його словами, відбулося, за попередньою інформацією, падіння ракети на територію однієї з лікарень столиці. "У кількох корпусах закладу повилітали вікна. Одна людина постраждала. Поліція прибула на місце, оглядають воронку на території медзакладу", - вказав він.

Нагадаємо

Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. Також палали автівки в дворі цього будинку.

Горів і приватний будинок у Дніпровському районі та уламок ракети, який впав на відкритій території в Деснянському районі.

Сталася пожежа також і в приватному будинку в Дарницькому районі столиці.

Постраждало і приміщення дитячої лікарні в Дніпровському районі. Там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

М'янма обігнала Афганістан як лідер з виробництва опію

 • 33047 переглядiв