ukenru
2-6-milyona-koshtuvatime-odesi-golovna-novorichna-yalinka

2,6 мільйона коштуватиме Одесі головна новорічна ялинка

 • 46836 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Головна новорічна ялинка Одеси, яку традиційно встановлять на Думській площі, обійдеться бюджету міста в 2 млн 630 тис. гривень. Про це свідчать дані тендеру, опублікованого на сайті публічних закупівель Prozzoro.

У мерії обрали морський стиль святкового оздоблення. Огорожа головної ялинки міста на Думській площі матиме вигляд водоростей, а поруч з нею встановлять казкове містечко зі світловими елементами у вигляді риб і восьминогів.

Фасад будівлі старої мерії також підсвітять світловими конструкціями в морському стилі. Верхівку головної ялинки прикрасять великим дванадцятикутним кристалом діаметром не менше 1,5 м з програмованим управлінням світлоелементів. Замовник робіт-КП "Одесміськсвітло".

Минулого року головна ялинка Одеси коштувала дешевше. Те ж КП "Одесміськсвітло" заплатило за встановлення ялинки, облаштування казкового містечка і підсвічування близько 2 млн грн. Тоді підприємство оголосило кілька окремих тендерів - таким чином, закупівлі пройшли за спрощеною процедурою, без конкурсу.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса