1-308-liudei-zalyshaiutsia-v-avdiivtsi-oskilky-interes-do-evakuatsii-znyzhuietsia-chynovnyk

В Авдіївці ще залишається понад 1300 людей: кількість бажаючих виїхати дещо зменшилася - голова МВА

 • 30679 переглядiв

В Авдіївці залишається 1308 жителів, в той час як тиск росії на місто зростає через збільшення кількості обстрілів та авіаударів.

В прифронтовій Авдіївці залишається 1308 людей, але кількість бажаючих виїхати з міста зменшилась, повідомив в ефірі телемарафону керівник Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш, передає кореспондент УНН.

Деталі

Як повідомив Барабаш, останні дні евакуація з Авдіївки трошки сповільнюється. За його словами, якщо ще тиждень, півтора назад з міста бажали евакуюватися від 10 до 12 людей в день, то зараз кількість бажаючих зменшилась вдвічі.

Барабаш зазначив, що станом на сьогоднішній ранок 1308 людей ще залишаються в місті, а також сьогодні відбудеться ще одна евакуація. Ще в місті залишається приблизно 150 людей, які забезпечують життєдіяльність міста - комунальні служби, представники військової адміністрації.

Крім того, в місті залишаються 2 лікарі та 14 медсестер, які постійно знаходяться в місті.

Барабаш додав, що в останні пару днів тиск росіян на Авдіївку відчутно посилився, що виражається в кількості обстрілів, і в кількості авіаційних ударів.

Нагадаємо

На Авдіївському напрямку снайпери ССО за годину знищили 12 та поранили трьох російських окупантів.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі