zyavilosya-foto-pidbitogo-olenegorskogo-gornyaka-na-plavuchomu-doku-v-novorosiysku

З’явилось фото підбитого "оленегорського горняка" на плавучому доку в новоросійську

 • 354795 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. В мережі опублікувано супутниковий знімок підбитого «оленегорського горняка». Корабель відбуксирували для ремонту в плавучий док у порту Новоросійська, пише УНН з посиланням на "Радіо свобода".

Деталі

На супутниковому фото видно пошкоджений унаслідок атаки українського надводного дрона великий десантний корабель "оленегорский горняк". Фото було зроблене вдень 8 серпня. Корабель стоїть в плавучому доку в порті новоросійська, куди його відбуксирували для ремонту.

Доповнення

У результаті спільної операції СБУ та ВМС надводний дрон насичений 450 кілограмами тротилу атакував російський корабель “оленегорський горняк”, у новоросійську, де знаходилось близько 100 осіб екіпажу. За даними британської розвідки, десантний корабель росії “оленегорський горняк” скоріш за все зазнав серйозних ушкоджень. Атака дронів поблизу новоросійська стала серйозним ударом для чорноморського флоту. 

З технічної точки зору, найближчим часом відновити цей великий десантний корабль буде для ворога досить проблематично. Це конструкція, яка робилася не на території сучасної російської федерації, і пошкодження там дуже значні. Найближчим часом ми цього „оленегорського горняка“ не побачимо, зауважили в ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка пояснила стратегію атак на російські кораблі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі