zyavilis-novi-suputnikovi-foto-urazhenogo-rosiyskogo-korablya-u-kerchi

З’явились нові супутникові фото ураженого російського корабля у Керчі

 • 211316 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Команда правозахисної організації Truth Hounds отримала нові супутникові знімки ураженого заводу в Керчі. На знімках. Опублікованих у мережі, можна побачити військове судно, яке було пошкоджено ударом ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Нові супутникові фото ураженого заводу в Керчі з’явилися у мережі в неділю, 5 листопада.

На знімку видно, що був принаймні один видимий удар корабля, і один додатковий кран був переміщений для ліквідації наслідків.

Нагадаємо

4 листопада в районі Керчі в окупованому Криму було чутно звуки прольоту ракет та вибухи. На фото та відео з Керчі було видно стовп диму. Пізніше з’явилася інформація від окупаційної влади Криму, що ППО успішно відпрацювало по українських ракетах. Однак, з посиланням на місцевих жителів, почала ширитися інформація, що був “приліт” на територію судноремонтного заводу.

Згодом у Міністерстві оборони росії підтвердили пошкодження корабля на суднобудівному заводі в Керчі внаслідок ракетного удару ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явились супутникові фото заводу “Залив” у Керчі після ракетних ударів ЗСУ

У Збройних силах України також підтвердили, що 4 листопада пошкодили суднобудівний завод “Залив” в окупованому Криму, в місті Керч.

Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук додав, що на території заводу стояв один із “найсучасніших” кораблів чорноморського флоту фр — носій крилатих ракет “Калібр”.

Truth Hounds has acquired a newer satellite imagery of Zaliv docks in Crimea.
Today's imagery (12 UTC) shows that there was at least one visible hit of the ship and one additional crane was moved to eliminate the consequences.

2nd image is from 31st October, 2023.

(c) Planet pic.twitter.com/G8ifeHE8oN

— Truth Hounds (@truth_hounds) November 5, 2023

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Глава ЦРУ цього тижня відвідає Ізраїль– The Times of Israel

     • 81088 переглядiв