ukenru
zubko-pro-ponovlennya-bochkovskogo-na-posadi-u-nas-ye-golova-dsns

Зубко про поновлення Бочковського на посаді: у нас є голова ДСНС

 • 10065 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Питання про поновлення Сергія Бочковського на посаді голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій потрібно зняти. Про це журналістам заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає УНН.

“Микола Олександрович (Чечоткін - ред.) працює на своїй посаді. Робота наразі Державної служби з надзвичайних ситуацій абсолютно є тією, яка забезпечує пожежну безпеку і питання допомоги іншим країнам у подоланні надзвичайних ситуацій на високому рівні. Тому в нас є голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Олександрович Чечоткін, і я думаю, що ці питання потрібно просто зняти”, — заявив Зубко.

Як повідомляв УНН, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Сергія Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Захист колишнього голови ДСНС Сергія Бочковського планує у понеділок звернутися до Державної виконавчої служби із заявою про примусове виконання рішення суду про відновлення його на посаді голови ДСНС.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року під час засідання уряду були затримані голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський та його перший заступник Василь Стоєцький за 208 статтею КК України (затримання на місці скоєння злочину).

26 березня Бочковському та його заступнику Стоєцькому оголошено підозру у корупції та відмиванні грошей.

Вищий адміністративний суд України 5 липня 2017 року скасував рішення попередніх інстанцій щодо зупинення розгляду незаконного звільнення Бочковського з посади. Справу було повернуто на повторний розгляд.

Українські Національні Новини

Політика