ukenru
zubko-nagadav-golovam-oda-pro-kriminalnu-vidpovidalnist-za-nevchasnu-podachu-opalennya

Зубко нагадав головам ОДА про кримінальну відповідальність за невчасну подачу опалення

 • 12090 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко нагадав головам ОДА про кримінальну відповідальність за невчасну подачу опалення. Про це він сказав під час селекторної наради щодо проходження опалювального сезону, передає кореспондент УНН.

"Хочу нагадати, відповідальність згідно з Кримінальним кодексом, стаття 367 ч.1 і ч.2, яка каже про неналежну відповідальність або невиконання своїх обов’язків органами місцевого самоврядування або неналежне виконання своїх обов’язків, що призвело до значних наслідків, яка передбачає утримання під вартою до 5 років", - сказав Г.Зубко.

Г.Зубко додав, що наразі є області, які на 100% запустили опалення, а є регіони, де опалення досі не запущене.

"Обласні адміністрації повинні зараз зробити моніторинг по території області і ще раз подивитися, яким чином органи місцевого самоврядування запустилися вчасно (запустили опалення – ред.) для того, щоб якісно надати послуги", - сказав він.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка проконтролювати вчасне підключення до опалення на місцях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП