ukenru
zsu-zvilnili-vid-rosiyskikh-okupantiv-kupyansk-vuzloviy-sinyegubov

ЗСУ звільнили від окупантів Куп’янськ-Вузловий – Синєгубов

 • 203803 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Українські військові звільнили від російських окупантів населений пункт Куп'янськ-Вузловий у Харківській області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Цитата

"У них (окупантів – ред.) було кілька принципових і досить важливих для них напрямків – Ізюм, ізюмська висота так звана. Це шлях, через який вони направляли свою військову техніку на територію Донецької та Луганської областей, там посилювали свою військову присутність. І, звичайно, Куп'янськ-Вузловий – це одна з найбільших логістичних, залізничних розв'язок на території Харківської області. З перших годин повномасштабної війни вона була окупована, і ворог її досить сильно обороняв і тримав. Завдяки успішній військовій операції наші Збройні сили її відбили і повністю контролюють", – сказав Синєгубов.

Деталі

За словами голови Харківської ОВА, ще 6% області залишаються окупованими. Він додав, що кожен метр території України звільняється "досить важко".

"Ворог не відступає, намагається перегрупуватися, стягує свої резерви. Кожен такий успіх – це, дійсно, подвиг наших військових", – додав Синєгубов.

Раніше

Сьогодні, 27 вересня, російські війська вдарили ракетами по деокупованому Куп'янську Харківської області – госпіталізували п'ятьох людей.

Українські Національні Новини

Війна