ukenru
zsu-vse-roblyat-pravilno-ta-rukhayutsya-dali-gayday-pro-situatsiyu-na-luganschini

ЗСУ все роблять правильно та рухаються далі: Гайдай про ситуацію на Луганщині

 • 174383 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Збройні Сили України роблять все сплановано та правильно на фронті у Луганській області. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону анонсував гарні новини від Генерального штабу, передає УНН.

Цитата

“В нас важча ситуація, ніж на Харківському напрямку. В нас немає вже такого ефекту несподіванки, але все одно, скажу тільки єдине, що Збройні Сили України все роблять, як і заплановано, рухаються. Сподіваюся, що найближчим часом ми отримаємо дуже позитивні новини”, – заявив він.

Деталі

Гайдай зазначив, що наразі не може коментувати події, які відбуваються на фронті, тому що певна інформація може тільки зашкодити українським військовим. Варто очікувати новини від Генерального штабу.

“Також на звільнених територіях Луганщини, що розташовані поблизу Лисичанська, точаться бойові дії, але все нормально, ніхто нікуди не відходить. Це якраз той шматочок Луганщини, який ворогу так і не вдалося остаточно захопити і контролювати. І всі заяви того ж самого шойгу про те, що вся Луганщина захоплена, якраз завдяки цій території, були спростовані”, – додав голова ОВА.

Доповнення

За даними британської розвідки, через просування ЗСУ російські війська почали посилювати оборону поблизу Луганської області.

Українські Національні Новини

Суспільство