ukenru
zsu-vidbili-ataki-rosiyan-u-rayonakh-3-naselenikh-punktiv-ta-znischili-dva-bpla

ЗСУ відбили атаки росіян у районах 3 населених пунктів та знищили два БпЛА

 • 130276 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Українські військові відбили атаки російських окупантів в районах 3 населених пунктів та знищили два БпЛА рашистів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ з посиланням на дані станом на 18.00 22 вересня, передає УНН.

Цитата

«За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Куп’янськ, Зайцеве та Новомихайлівка», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що протягом доби авіація Сил оборони уразила десять районів зосередження живої сили і військової техніки противника та дві позиції зенітних ракетних комплексів.

«Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА окупантів. Ракетні війська і артилерія за поточну добу завдали вогневого ураження, зокрема, по чотирьох пунктах управління, двох районах зосередження особового складу та військової техніки, трьох позиціях ППО, позиції артилерії, а також трьох складах боєприпасів», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Сьогодні, 23 вересня повідомлялося, що українські зенітні ракетні війська знищили за минулу добу 7 повітряних цілей, авіація завдала до 10 групових авіаударів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП