zsu-vidbili-ataki-okupantiv-v-rayonakh-10-naselenikh-punktiv-genshtab

ЗСУ відбили атаки окупантів в районах 10 населених пунктів – Генштаб

 • 203531 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Українські військові відбили атаки російських окупантів в районах 10 населених пунктів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Сили оборони вчергове відбили атаки противника в районах населених пунктів Великі Проходи, Курдюмівка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Майорськ, Озерянівка, Новобахмутівка, Авдіївка, Первомайське та Водяне», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що триває звільнення населених пунктів від російських загарбників.

«В Херсонській області окупанти також відійшли зі своїх позицій в деяких населених пунктах. У зв’язку з великими втратами у живій силі російські загарбники вигнали всіх місцевих жителів з Центральної міської лікарні у Новій Каховці та використовують її виключно для своїх військових», - зазначається в повідомленні.

Генштаб інформує, що за поточну добу, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала пʼять ударів. Уражено чотири скупчення живої сили і військової техніки противника та один зенітний ракетний комплекс. Втрати ворога уточнюються.

«Ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, вогневого ураження живої сили та бойової техніки, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника, а також з підтримки контрнаступальних дій наших військ», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

10 вересня повідомлялося, що українські військові успішно відбили наступальні дії росіян у районах 8 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На ЗАЕС відновили резервну лінію електропередачі - МАГАТЕ

     • 158910 переглядiв

    США відзначають річницю терактів 11 вересня

     • 216101 переглядiв