zsu-vedut-intensivni-boyovi-diyi-odrazu-na-kilkokh-dilyankakh-frontu-z-pomirnim-uspikhom-britanska-rozvidka

ЗСУ ведуть інтенсивні бойові дії одразу на кількох ділянках фронту з помірним успіхом - британська розвідка

 • 353289 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Впродовж останнього тижня бойові дії тривали на багатьох ділянках фронту, при цьому обидві сторони досягли незначних успіхів на різних напрямках, йдеться у новому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

На північному сході російські війська намагалися просунутися на захід через ліси на захід від Крем'янки. Україна продовжує докладати значних зусиль навколо утримуваного росією Бахмута.

Тут російські сили, ймовірно, нестійкі, але поки що тримаються. Далі на південь Донецької області, особливо навколо Авдіївки, російські війська продовжують спроби локальних штурмів, але без особливого успіху.

На півдні Україна продовжує наступати щонайменше на двох напрямках, але навряд чи ще прорвала основні оборонні лінії росії.

На цій ділянці росія, ймовірно, запровадила режим нормованих обстрілів для артилерії, намагаючись зберегти свою критично важливу здатність вести вогонь непрямим наведенням.

У Херсонській області Україна утримує невеликий плацдарм на лівому березі Дніпра біля зруйнованого Антонівського мосту, що є додатковим викликом для російського командування, яке, ймовірно, стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу.

Доповнення

Бахмутський напрям наразі один із найактивніших на сході.

Сили оборони продовжують виконувати задачі на Східному напрямку. Ситуація складна, але контрольована. Ворог перекидає резерви на Бахмутський напрямок, намагаючись зупинити наше просування, повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

За словами генерал-полковника, водночас ворог перейшов у наступ на Куп’янському напрямку, поставивши перед собою мету розгромити наші війська в районі Куп’янська і продовжити наступ в глибину наших бойових порядків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські війська мають успіх у наступі на двох напрямках на півдні - речник Генштабу

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі