ukenru
zsu-trimayut-syevyerodonetsk-ale-z-kozhnim-dnem-tse-vse-vazhche-robiti-danilov

ЗСУ «тримають» Сєвєродонецьк, але з кожним днем це все важче робити – Данілов

 • 247812 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Українські військові «тримають» Сєвєродонецьк, але з кожним днем це все важче робити. Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі українського телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ситуація на сході є складною вже не перший день. Ситуація яка сьогодні відбувається в Сєвєродонецьку вона вкрай-вкрай складна. Наші військові тримають ситуацію, тримають Сєвєродонецьк, але з кожним днем це все важче робити. Тому що артилерія ворога працює майже цілодобово, криють і криють наші населені пункти й це є для нас дуже небезпечно, тому що ми не можемо дати відповідь в бік нашого ворога таку, якої було б достатньо», - розповів Данілов.

Деталі

Він зазначив, що відповідь є, але не така, яку би хотілося мати українським військовим.

«Відповідь є, але на сьогодні не така як би хотілося мати нашим військовим, саме з точки зору наявності у наших військових відповідних збройних комплектів артилерії», - сказав Данілов.

Доповнення

росіяни щосили намагаються захопити Сєвєродонецьк і «перерізати» трасу «Лисичанськ-Бахмут».

Раніше Міністерство оборони Великої Британії повідомляло, що росія, ймовірно, не залишила плани відрізати район Сєвєродонецька як з півночі, так і з півдня.

Українські Національні Новини

Політика