ukenru
zrushat-nebo-ale-nadadut-zbroyu-pidsumki-zustrichi-ministriv-oboroni-u-ramshtayni

Зрушать небо, але нададуть зброю: підсумки зустрічі міністрів оборони у Рамштайні

 • 202144 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Під час зустрічі міністрів оборони 40 країн у Німеччині на базі повітряних сил США "Рамштайн" глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що США "зрушать небо і землю" для підтримки України у боротьбі з вторгненням рф, передає УНН з посиланням на Генштаб.

Деталі

Зустріччю керував міністр оборони США Ллойд Остін. У ній взяли участь: генерал армії США Марк Міллі, голова об’єднаного комітету начальників штабів США, міністри оборони та вищі військові посадові особи.

Зустріч була присвячена зміцненню обороноздатності України, консолідації зусиль міжнародного співтовариства щодо постачання необхідного озброєння та військової техніки для забезпечення критичних потреб Збройних сил України у війні, яка була безпідставно, невиправдано та несправедливо розв’язана росією.

Глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що США "зрушать небо і землю" для підтримки України у боротьбі з російським вторгненням.

Додамо

Остін сказав, що "ця зустріч відображає гальванізований світ" після вторгнення росії, коли понад 30 союзників та партнерів приєдналися до США, щоб надати допомогу для гарантування безпеки України та доправити обладнання на понад 5 мільярдів доларів.

Українські Національні Новини

Політика