znyshcheno-su-34-ta-sklad-bk-hur-rozkrylo-podrobytsi-bavovny-na-aerodromi-morozovsk

Знищено Су-34 та склад БК: ГУР розкрило подробиці "бавовни" на аеродромі "морозовск"

 • 38129 переглядiв

Українська розвідка підтвердила знищення Су-34 та складу боєприпасів на російському аеродромі 'морозовськ'. Космічна розвідка зафіксувала пошкодження технічних будівель та ангарів на авіабазі, розташованій за 265 км від фронту.

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило знищення Су-34 та склада БК під час "бавовни" на аеродромі "морозовск" у рф, пише УНН.

Дані космічної розвідки свідчать - внаслідок вогневого ураження військового аеродрому держави-агресора росії "морозовск" у ростовській області 3 серпня 2024 року знищено винищувач-бомбардувальник Су-34. Ще два російські літаки такого ж типу, ймовірно, пошкоджено уламками - поруч із бортами зафіксовано вирви від вибухів. Повністю знищено ворожий склад авіаційного озброєння - від вторинної детонації російських боєприпасів на території аеродрому та довкола нього видно великі площі випаленої землі

- повідомили у ГУР у соцмережах.

За даними української розвідки, "чотири технічні будівлі та два ангари на авіабазі "морозовск", розташованій за 265 кілометрів від лінії фронту, також зазнали чітко помітних з космосу пошкоджень".

Нагадаємо

3 серпня Генеральний штаб ЗСУ повідомив про успішне ураження ворожого аеродрому "морозовск" та інших військових цілей у рф.

Популярні

Новини по темі

СБУ "накрила" масштабну агентурну мережу фсб у 6 областях

 • 34464 переглядiв

Херсон вранці зазнав атаки військ рф: поранено чоловіка

 • 24099 переглядiв