ukenru
zmi-povidomlyayut-pro-likvidatsiyu-odnogo-z-vatazhkiv-ig

ЗМІ повідомляють про ліквідацію одного з ватажків "ІД"

 • 10647 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У Сирії знищений один з ватажків терористичного угрупування "Ісламська держава" косовар Лавдрім Мухаджері, він був убитий в ході спільної операції ВКС РФ і сирійської команди Tiger в регіоні Ідліб, повідомляє УНН з посиланням на грецьке видання pronews.gr.

Видання пише, що терорист, відомий також як Абу Абдулла аль-Косова і "м'ясник", був знищений в ході спільної операції ВКС РФ і сирійської команди Tiger в регіоні Ідліб. В ході операції вбито шість з 20 його особистих охоронців.

"Після повідомлення про смерть, міністр інфраструктури Луфті Зарку відвідав сім'ю ватажка терористів у Качанику і висловив співчуття. Голова ісламської релігійної громади Флорим Незірай оголосив в мечеті звістку про смерть Мухаджер в Сирії, а потім відправився додому до його сім'ї зі співчуттями ", - пише видання.

До цього кілька разів в ЗМІ вже з'являлися повідомлення про його ліквідацію.

Нагадаємо 16 червня УНН повідомляв, що міністерство оборони РФ перевіряє інформацію про загибель лідера угруповання "Ісламська держава" (ІГ) Ібрагіма Абу-Бакра аль-Багдаді в результаті удару російської авіації по південному передмістю Ракки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП