ukenru
zmi-kolishniy-top-menedzher-lukoylu-pomer-na-seansi-u-shamaniv

ЗМІ: колишній топ-менеджер "Лукойлу" помер на сеансі у шаманів

 • 169988 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Все більше топ-менеджерів, пов'язаних з Кремлем, помирають за загадкових обставин. Так, у понеділок ЗМІ повідомили про смерть колишнього члена правління нафтогазової компанії "Лукойл" Олександра Суботіна, пише УНН з посиланням на Bild.

Деталі

Так, відомо, що Суботін нібито звернувся до шаманів, щоб позбутися похмільного синдрому за допомогою нетрадиційної медицини та лікування "окультними компонентами". Серед іншого використовувалася отрута жаб та півняча кров.

У розпал сеансу, як повідомляється, у Суботіна виникли проблеми із серцем. Однак шамани не стали викликати "швидку", вирішивши впоратися самотужки. У результаті пацієнт помер.

Це не перша таємнича смерть серед російських топ-менеджерів за останні тижні. Є підозри, що загиблі могли надто багато знати про фінансові справи Кремля, зазначають у виданні.

Додамо

18 квітня в Москві були знайдені мертвими колишній віце-президент Газпромбанку Владислав Аваєв, його дружина та неповнолітня дочка.

Через тиждень колишній топ-менеджер компанії "Новатек" Сергій Протосеня, його дружина і дочка були знайдені мертвими у місті Льорет-де-Мар в Іспанії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП