ukenru
zitknennya-na-viborchiy-dilnitsi-v-odeskiy-oblasti-do-politsiyi-dostavili-chotirokh-osib

Зіткнення на виборчій дільниці в Одеській області: до поліції доставили чотирьох осіб

 • 8868 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. В результаті подій на виборчій дільниці в с. Цебрикове, що на Одещині, до відділу поліції доставили чотирьох осіб. Двох з них притягнули до адмінвідповідальності. Ще двоє є фігурантами кримінального провадження. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"Усього до відділу поліції доставлено чотири особи. Двоє з них притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ще двоє є фігурантами кримінального провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні о 13:01 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування поштового відділення у с. Цебрикове Одеської області, у приміщенні якого розташована виборча дільниця. Для забезпечення безпеки людей поліцейські почали їхню евакуацію. Однак дії правоохоронців обурили деяких з громадян. Присутні почали чинити опір та розпилили у бік поліцейських газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП