ukenru
zirkovogo-napadnika-zbirnoyi-angliyi-vidstoronili-vid-matchu-cherez-konflikt-z-partnerom

Зіркового нападника збірної Англії відсторонили від матчу через конфлікт з партнером

 • 8432 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Нападник збірної Англії Рахім Стерлінг був виключений зі стану збірної на час проведення майбутнього поєдинку кваліфікації на Євро-2020 із Чорногорією, повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

Нападник посварився із оборонцем "Ліверпулю" Джо Гомесом. Емоції не затихли у гравців вчора вдень після перемоги "Ліверпуля" з рахунком 3:1 над "Манчестер Сіті", і суперництво перейшло в табір Англії.

Сказано, що причиною сутички стала поведінка Стерлінга. Стерлінг, як повідомляється, вибачився за свої дії, але цього було недостатньо для наставника збірної Саутгейта, який виключив нападника з відбіркового протистояння на "Вемблі".

"Ми прийняли рішення не розглядати Рахіма на матч з Чорногорією в четвер. Одна з головних проблем і сильних сторін для нас полягає в тому, що ми змогли відокремити суперництво клубів від національної команди", - зізнався Саутгейт.

Варто відзначити, що Стерлінг і Гомес були залучені в спекотне зіткнення ближче до кінця матчу на "Манчестер Сіті" – "Ліверпуль" на "Енфілді".

Примітно, що партнер по клубу Зінченка є кращим бомбардиром поточного відбору у власній збірній – 8 голів при 6 результативних пасах.

Українські Національні Новини

Спорт