ukenru
zhurnalisti-viyavili-zvyazok-peresliduvanogo-tarpana-z-robotoyu-tak-zvanogo-mediakholdingu-opzzh

Журналісти виявили зв’язок переслідуваного Тарпана з роботою так званого "медіахолдингу ОПЗЖ"

 • 251648 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Одеська компанія “Гранд Отель”, учасником якої є переслідуваний та розшукуваний Україною Руслан Тарпан, розташувала в одному зі своїх приміщень телеканал Вадима Столара Odesa.Live. Про це йдеться в розслідуванні УНН "Війна війною, а російський бізнес - за розкладом: як працюють компанії розшукуваного Руслана Тарпана".

Цитата

"У “Гранд Отелі” Тарпан “учасник” компанії.

…З’ясувалося, що одне з приміщень “Гранд Отелю” надане для користування телеканалу Odesa.Live, який входить у ТОВ “НЬЮС НЕТВОРК” (вказано на офіційному сайті каналу), що належить Вадиму Столару. Останній - народний депутат, член вже забороненої в Україні проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя". Ба більше, Столар, як вказує "Радіо Свобода", подібно до Тарпана, втік з України.

Щоправда, не у 2017 році, а зараз, коли в нашій державі почалася війна", - йдеться у статті.

Зазначається також, що на Facebook-сторінці телеканалу значиться адреса - Приморський бульвар, 7, яка дійсно є адресою “Гранд Отеля” Тарпана.

До теми

Компанія “Гранд Отель” (як і ще дві належні прямо чи опосередковано Тарпану - “Компас Проект” та “Квартал Руссова”) мала серед своїх засновників особу на ім'я Раміль Шайдуллін.

Останній є громадянином рф.

Додамо

Свого часу нардеп ОПЗЖ та керівник київського осередку цієї партії Вадим Столар запустив місцевий телеканал Kharkiv.Live, який разом з каналами Kyiv.Live та Odesa.Live, увійшов до медіахолдингу Live Network.

За планом, регіональні телеканали Live Network мали б стати провідними мовниками у регіонах.

Очолив Live Network колишній директор так званих "каналів Медведчука" - NewsOne і "112 Україна" Юрій Будяк.

Наприкінці 2021 року у ЗМІ з’явилась інформація про начебто підготовку РНБО санкцій проти каналів Столара. Вони запроваджені поки не були.

Нагадаємо

Окрім російських громадян у складі компаній і "дружби з опзж" Руслан Тарпан також прославився й тим, що був нагороджений федеральною службою охорони росії "за демонстрацію престижу і слави российского государства".

Тарпан нині не в Україні і переховується вірогідно в ОАЕ. Але прокуратура запевняє, що вже готує запит на його екстрадицію.

Українські Національні Новини

Суспільство