zhodnykh-viiskovykh-tsilei-v-ukraini-u-rf-nemaie-ye-lyshe-masshtabne-vbyvstvo-hromadianskoho-naselennia-podoliak

Жодних військових цілей в Україні у рф немає, є лише масштабне вбивство громадянського населення - Подоляк

 • 43225 переглядiв

Михайло Подоляк стверджує, що метою росії в Україні є масові вбивства цивільного населення без жодних військових цілей.

рф немає жодних військових цілей в Україні, а її головна ціль - масштабне вбивство громадянського населення іншої країни. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, пише УНН.

Деталі

"Можна скільки завгодно розповідати на засіданні Ради безпеки ООН про те, що "рф досягне своїх кривавих цілей в Україні і всіх переможе", але майже два роки війни чітко свідчать про наступне", - написав Подоляк.

За його словами, рф у фіналі програє, тому що "держава" такого типу не потрібна сучасному світу. Також він додав, що два роки війни вже довели неспроможність рф, і лише кількість потенційних смертників, яких рф відправляє в чужу країну, відтягує час фінального краху кримінальної імперії.

"Третє: жодних військових цілей в Україні у рф немає, а є лише масштабне вбивство громадянського населення іншої країни. Четверте: масштабні ракетні атаки мають тільки геноцидні наміри, і тому вони повинні збиватися", - сказав радник керівника ОП.

Подоляк додав, що у будь-якому разі всі офіційні представники рф, зокрема й ті, що ображають своєю присутністю міжнародні майданчики, матимуть змогу відсидіти тривалі терміни у спеціальних в'язницях за масові воєнні злочини. 

Нагадаємо

Під час екстреного засідання Радбезу ООН щодо ситуації в Україні, яке відбулося пізно ввечері у п’ятницю, помічник генсека ООН Мохамед Хіарі засудив напад росії на Україну, який стався за останню добу.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни ввечері обстріляли Херсон: є загиблий

     • 41455 переглядiв

    У Харкові лунають вибухи

     • 34232 переглядiв

    Ворог запустив "шахеди": під загрозою південь - ПС ЗСУ

     • 35234 переглядiв