ukenru
zhiteli-luganschini-ne-pidtrimayut-grechkosiya-ribalku-na-viborakh-shakun

Жителі Луганщини не підтримають "гречкосія" Рибалку на виборах - Шакун

 • 11431 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Кандидату у народні депутати по 107-му округу Сергію Рибалці не підкупити виборця відремонтованими дорогами та полагодженими крівлями будівель. Про це у коментарі УНН розповів голова Попаснянської районної державної адміністрації Сергій Шакун.

"Це - гречкосій. Дуже добре, що він дороги робить, що покрівлі криє. Чому б і ні. Але я спілкуюся із людьми. І знаєте, що вони з цього приводу думають? Хай роздає, хай робить - а ми проголосуємо за своїх", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог розповів, чому Рибалці не світить перемога на 107-му окрузі

Рибалка йде до перемоги на виборах нечесним шляхом, продовжив Шакун. Агітатори кандидата збирають персональні дані виборців, обіцяючи взамін різні матеріальні блага, розповів голова Попаснянської РДА.

"Його (Рибалки - ред.) люди ходять приватному сектору, пропонують записуватися на видачу вугілля, дров, матеріальної допомоги. А вчора я відзняв та виклав у Facebook відповідне відео. Це - ненормально, і так не має бути", - каже Шакун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Лисичанська про виборчу кампанію Рибалки: він йде до влади обманним шляхом

Голова Попаснянської РДА нагадав, що напередодні парламентських виборів 2014 року Рибалка приїжджав у Луганську область із лідером РПЛ Олегом Ляшко.

"А зараз що? Де єдина партія? Єдина фракція? Не лишилося нічого", - каже Шакун.

Нагадаємо, Сергій Рибалка є чинним народним депутатом від Радикальної партії Ляшка. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, в Лисичанську, по 107-му округу.

Також нагадаємо, що українці розкритикували наміри радикала балотуватися по 107-му округу, припустивши, що Рибалка зробив ставку на Луганщину, тому що в Дніпрі його ніхто не підтримає.

Розкритикували вибір радикала і його колеги по парламенту. Зокрема, на думку нардепа Євгена Мураєва, Рибалка на мажоритарному окрузі в Луганській області отримає хіба що "вирок".

Уточнимо, що після президентських виборів Рибалка створив в Раді міжфракційне об'єднання на підтримку Президента Володимира Зеленського. Однак, і в штабі переможця президентських виборів від допомоги радикала поспішили відхреститися.

Українські Національні Новини

Політика