ukenru
zhitel-kanadskogo-kvebeka-vigrav-v-lotereyu-mayzhe-41-mln-dolariv

Житель канадського Квебека виграв в лотерею майже 41 млн доларів

 • 8398 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Житель канадської провінції Квебек виграв в популярну лотерею Lotto Max 55 млн канадських доларів, що становить 40,7 млн ​​дол. США. Про це повідомили представники асоціації Atlantic Lottery, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Ім'я мільйонера поки не розголошується.

Крім того, ще 8 чоловік виграли "втішні призи" в розмірі 1 млн канадських доларів (760 тис. дол. США) кожен. Відомо, що троє з них - жителі провінції Онтаріо.

Найбільший в історії Канади Джекпот в розмірі 64 млн канадських доларів (49,5 млн дол.) Був розіграний в лотерею "6 з 49" в жовтні 2015 року.

Нагадаємо, найбільший лотерейний джек-пот в Україні за останні два роки був зірваний в квітні 2017 року. Житель Дніпра виграв 13,5 млн грн в лотерею "Мегалот" лотерейного оператора "М.С.Л.".

Раніше УНН повідомляв, що в Україні зараз діють три лотерейних оператора: "М.С.Л." ( "Молодьспортлото"), "Патріот" і "УНЛ" (Українська національна лотерея ").

Однак "Патріот" і "М.С.Л." намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, розробив Мінфін. При цьому проти "М.С.Л." ввели санкції на підставі листа 5-річної давності власника компанії Георгія Ложенка. "М.С.Л." в 2012 році запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено "Альфа-банк". Банк ніколи не входив в структуру "М.С.Л.".

Єдині фінансові відносини "М.С.Л." і "Альфа-Банк" - це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до "М.С.Л.", головного конкурента "УНЛ" все одно залишили під санкціями.

Українські Національні Новини

Суспільство