ukenru
zhitel-belgiyi-vigrav-v-lotereyu-153-mln-yevro

Житель Бельгії виграв в лотерею 153 млн євро

 • 5765 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Громадянин Бельгії виграв в лотерею "Євромільйон" 153 млн 800 тис. євро, передає УНН з посиланням на газету Derniere Heure.

Щасливчик, ім'я якого не розголошується, зумів вгадати сім чисел з 62. Самі організатори оцінюють ймовірність такого везіння в "1 до 140 мільйонів".

Повідомляється, що даний виграш став другим за величиною за всю історію країни. Найбільший виграш в Бельгії був зафіксований в жовтні 2016 року і склав 168 млн євро.

Нагадаємо, найбільший лотерейний джек-пот в Україні за останні два роки був зірваний в квітні 2017 року. Житель Дніпра виграв 13,5 млн грн в лотерею "Мегалот" лотерейного оператора "М.С.Л.".

Раніше УНН повідомляв, що в Україні зараз діють три лотерейних оператора: "М.С.Л." ( "Молодьспортлото"), "Патріот" і "УНЛ" (Українська національна лотерея ").

Однак "Патріот" і "М.С.Л." намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, який розробив Мінфін. При цьому проти "М.С.Л." ввели санкції на підставі листа 5-річної давності власника компанії Георгія Ложенка. "М.С.Л." в 2012 році запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено "Альфа-банк". Банк ніколи не входив в структуру "М.С.Л.".

Єдині фінансові відносини "М.С.Л." і "Альфа-Банк" - це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до "М.С.Л.", головного конкурента "УНЛ" все одно залишили під санкціями.

Українські Національні Новини

Суспільство