ukenru
zhinki-zi-stali-druzhini-zakhisnikiv-mariupolya-stvorili-radu-iz-zakhistu-prav-viyskovopolonenikh

"Жінки зі сталі": дружини захисників Маріуполя створили раду із захисту прав військовополонених

 • 469012 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Дружини та рідні захисників Маріуполя створюють раду із захисту прав військовополонених – "Жінки зі сталі". Про це під час брифінгу заявила жінка бійця полку “Азов” Наталія Заріцька, передає УНН.

Цитата

“Українські жінки не народжуються сталевими. Сталевими ми стаємо в очікуванні на наших захисників Батьківщини. Коли б’ємося з ними пліч-о-пліч… Ми оголошуємо про створення ради дружин та матерів захисників України "Жінки зі сталі". Ця рада буде медіатором між рідними та владою, потужною публічною силою у збереженні людських цінностей”, – заявила Заріцька.

Деталі

Дружини захисників “Азовсталі” запускають Telegram-канал для чітких дій, окреслених кроків та комунікації, які повернуть українських військових додому.

“Ми маємо величезні масштаби роботи. Ця проблема виходить за рамки війни, за рамки політики, за рамки юриспруденції. Це проблема збереження найвищих людських цінностей, проблема збереження життів”, – додала дружина бійця.

Доповнення

Дружина командира "Азову" Катерина Прокопенка заявила, що українських захисників, захоплених російськими військами після тримісячної облоги меткомбінату "Азовсталь" у Маріуполі, утримують в "більш-менш задовільних" умовах.

Українські Національні Новини

Суспільство